Om oss

Välkommen till Trollhätte Kanotklubb

Upptäck glädjen med paddling hos Trollhättans Kanotklubb, en av Västra Götalands mest aktiva och gemytliga kanotklubbar. Belägen vid Göta älv, erbjuder vi fantastiska möjligheter för både nybörjare och erfarna paddlare att njuta av vattnets frihet.

Om Oss

Trollhättans Kanotklubb har en lång och stolt historia som sträcker sig tillbaka till 1934. Vi är en ideell förening som drivs av medlemmar med en passion för kanotsport. Hos oss hittar du en härlig gemenskap där alla är välkomna, oavsett ålder och erfarenhetsnivå.

Klubbpaddling

På tisdagar och torsdagar samlas vi för att gemensamt paddla ut från klubben. Vi njuter av fin paddling i Trollhättans egen lilla skärgård. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren paddlare, är du välkommen att delta och uppleva den vackra naturen tillsammans med oss. (Obs detta kräver medlemskap i klubben)

Tid och plats:
Tisdagar och torsdagar
Samling: Trollhätte Kanotklubb
Tid: kl 18-20

Ta med din egen utrustning eller låna från klubben. Glöm inte att packa med vatten, snacks och kanske en kamera för att fånga de vackra vyerna!
Vi ser fram emot att paddla tillsammans med dig!

Våra Aktiviteter

Vi erbjuder en rad olika aktiviteter för att passa alla intressen och nivåer:

  • Kanotskola & Prova på Paddling: Perfekt för nybörjare som vill lära sig grunderna i paddling på ett säkert och roligt sätt.
  • Träningspass: Regelbundna träningspass för den som vill förbättra sin teknik och kondition.
  • Tävlingar och Evenemang: TKK anordnar en rad evenemang för klubbens medlemmar under året och kanotsverige har en rad olika tävlingar som du som medlem kan vara med på under året.
  • Klubbpaddling: Upptäck Trollhättans vackra omgivningar med våra organiserade paddelturer. Från klubben kan du paddla ner genom kanalen till Trollhättans slussar eller ta dig hela vägen till Vargön eller Vänersborg. Det kanske mest populära delen av kanalen är Trollhättans fantastiskt fina öar som ligger mellan klubben och Stalbackabron.

Våra Faciliteter

Klubben har flertalet faciliteter i klubbhuset som du som medlem har tillgång till:

  • Klubbhus: Ett mysigt samlingsställe med omklädningsrum, duschar och en gemensamhetslokal.
  • Kanotförråd: Säkra förvaringsmöjligheter för din egen kanot, samt tillgång till klubbens kanoter.
  • Uppvärmda Bastu: Perfekt för avkoppling efter en lång paddeltur.
  • Gym: Fortsätt din paddling även på vintern med våra paddelmaskiner i gymmet.

Medlemskap

Att bli medlem i Trollhättans Kanotklubb innebär att du blir en del av en varm och vänlig gemenskap. Som medlem får du tillgång till alla våra aktiviteter, faciliteter och kan delta i klubbens beslut och utveckling. Medlemskapen är anpassade för både individer och familjer.

Kontakta Oss

Har du frågor eller vill veta mer om vår verksamhet? Tveka inte att kontakta oss! Du når oss enklast via att skicka ett meddelande på facebook, instagram eller till info@trollhattekanotklubb.se , och du är alltid välkommen att besöka oss på på klubben för att se vår verksamhet på nära håll.

Följ Oss på Sociala Medier

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter, evenemang och bilder genom att följa oss på våra sociala medier.


Rulla till toppen